Про компанію Продукція Дошка оголошень
 

Про компанію
     
Прайс-лист
Публікації
Реєстрація ВМП
Партнери
Контакти
Вакансії
Події
   
   
 
Продукція
     
Лабораторія
Фізіотерапія
Нейрохірургія
Кардіологія
Неонатологiя
Рентгентехніка
Рентгензахист
Ендоскопія
Ультразвукове устаткування
Високочастотна хірургія
Фетальнi монітори і доплери
Шприцеві насоси
Відсмоктувачі хірургічні
Офтальмологія
Мікроскопи
Ваги медичні
Медичні меблі
Оздоровчо-реабілітаційні
установки
Різне
   
   
Монітор Апноэ
   Добавлено: 22 сентября 2007  
 

Монітор АПНОЭ моделі GB 62 постійно стежить за подихом дитини, до якого він приєднаний, і подає звуковий і світловий сигнали у випадку, якщо подих дитини припиняється протягом заздалегідь заданого інтервалу часу.

У моніторі використовується пневматичний сенсор, що прикріплюється до живота дитини. Кожен акт подиху уловлюється сенсором, і монітор видає світловий і звуковий сигнали подиху.

Якщо протягом визначеного, заздалегідь заданого інтервалу часу (який може бути обраний із двох значень: 10 секунд або 20 секунд) не надходили сигнали подиху, монітор видає сигнал тривоги.

Звуковий сигнал тривоги може бути відключений вручну. Він також відключається автоматично при поновленні подиху. Світловий сигнал тривоги продовжує працювати ще приблизно одну хвилину після поновлення подиху.

Електроживлення монітора АПНОЭ GB 62 - від стандартної батарейки. Мається індикатор розрядки батарейки, що вказує, коли її потрібно перемінити.

Тому що монітор харчується від батарейки, немає ніякої небезпеки поразки дитини електричним струмом.
Монітор АПНОЭ GB 62 може бути доповнений стимулятором подиху, що у випадку АПНОЭ включається одночасно зі звуковим і світловим сигналами тривоги і передає дитині механічну вібрацію, що стимулює поновлення подиху. Монітор, постачений цим стимулятором, називається АНТИАПНОЭ МОНІТОР GB 62 A .

 
   
 
  Links: med.ultramed.kiev.ua | ultramed.kiev.ua | ultramed.com.ua | ukrmedsys.infomir.kiev.ua | mstol.com.ua | mkreslo.com.ua
Copyright © 2007
design by netto.com.ua
bigmir)net TOP 100 META-Ukraine Rated by MyTOP Рейтинг@Mail.ru