Про компанію Продукція Дошка оголошень
 

Про компанію
     
Прайс-лист
Публікації
Реєстрація ВМП
Партнери
Контакти
Вакансії
Події
   
   
 
Продукція
     
Лабораторія
Фізіотерапія
Нейрохірургія
Кардіологія
Неонатологiя
Рентгентехніка
Рентгензахист
Ендоскопія
Ультразвукове устаткування
Високочастотна хірургія
Фетальнi монітори і доплери
Шприцеві насоси
Відсмоктувачі хірургічні
Офтальмологія
Мікроскопи
Ваги медичні
Медичні меблі
Оздоровчо-реабілітаційні
установки
Різне
   
   
СПА капсула для аромотерапії
   Добавлено: 3 марта 2008  
 
СПА капсула для аромотерапии

СПА капсула для аромотерапії


 
Наша ціна: 12 000.00 грн.

СПА-КАПСУЛА AROMA BEAUTY- парова сауна, інноваційне мислення, оригінальний дизайн і ексклюзивний набір функцій - головні якості, які виділяють нове сімейство Спа-Капсул SUNHOPE.

 

Терапевтичні можливості Спа-Капсули AROMA BEAUTY практично необмежені, тому що численні можливості, методики й спеціально розроблена лінія косметичних препаратів дозволяють проводити до декількох десятків процедур по оздоровчій реабілітації й косметологічній корекції.

 

Розмаїтість функцій і простота в керуванні уможливлює запропонувати кожному клієнтові індивідуальний догляд, що враховує його бажання й особистісні особливості.

 

Із глибини століть до нас дійшов вигук імператора Нерона «Sanitas Per Aqua», що символізує інстинктивну віру людей у чудодійну силу води. «Узяття вод», так говорили древні, заліковуючи свої недуги в мінеральних джерелах, що стало прообразом сучасних Спа-Процедур.

 

За допомогою даної Спа-Капсули можна відтворити традиційні методи натуротерапии, використовуючи пару, сонячне тепло, струмені води, кольори, запахи/звуки природи, у вигляді компактного пристрою ергономічної форми й оригінального дизайну.

 

ПАРА

 

Вологе тепло робить на шкіру більш м'який вплив на відміну від сухого тепла сауни. Створюючи вологу плівку, пара підтримує постійну вологість консистентних масок, які наносяться на тіло в процесі процедури. Це стимулює потовиділення, сприяє активному переносу активних інгредієнтів маски у верхні шари дерми й сорбції виділюваних токсинів. Температура пари регулюється в діапазоні до 480.

 

ІНФРАЧЕРВОНЕ ТЕПЛО Найбільше благотворно впливає на організм людини, тому що перебуває в резонансі з ІЧ спектром, що випромінює тіло людини. Глибокий розігрів м'язових тканин, підшкірно-жирового шару, внутрішніх органів є одним з основних факторів, що впливають на ефективність Спа-Догляду.

 

Інфрачервона терапія заснована на тепловому ефекті. Під час впливу інфрачервоного випромінювання, підвищується температура шкірного покриву, поліпшується кровопостачання, обмін речовин, збільшується клітинний фагоцитоз, знижується стомлення, регулюється ендокринна система, нервові закінчення.

 

Інфрачервоне тепло може знижувати збудливість нервової системи, виліковувати біль, зменшувати мускульні спазми.

 

Поліпшується живлення тканин, загоюються рани, може служити джерелом загоєння ран після операцій, прискорювати загоєння фляків.

 

Дослідження довели, що дальнє інфрачервоне тепло є джерелом енергії. Під впливом інфрачервоного тепла активізується обмін речовин. Частота інфрачервоного тепла збігається із частотою руху атомів у біологічних клітинах, тому енергія поглинається клітинами негайно, поліпшується циркуляція крові.

 

Догляд за тілом за допомогою далекого інфрачервоного тепла:

 

- Догляд за тілом Довгі хвилі мають сильний осмос, це підсилює вплив на шкіру ефірними маслами, процедуру обгортання морськими водоростями.

 

- Схуднення Інфрачервоне тепло підсилює тертя й зіткнення жирів, розчиняє жирові відкладення, спалює жир, у зв'язку із цим досягається ефект зниження ваги.

 

- Вивід токсинів З потім відбувається вивід токсинів і зайвих солей, у цей же час інфрачервоні промені проникають у клітини тіла, активізують роботу клітин, поліпшують кровопостачання, роблять шкіру більш еластичною.

 

- Поліпшення сну Багато з людей, що живуть у великих містах, страждають хронічним безсонням. 10 хвилин процедури у апараті, поліпшать Ваш стан, розслаблює м'яза, знімуть напругу.

 

ЛОЖІ З ВІБРОМАСАЖЕМ В ергономічне ложе капсули убудована система, що дозволяє проводити безперервний і пульсуючий вібромасаж тіла. Функція вібраційного масажу вносить певний баланс у комплекс Спа-Процедур, сприяючи зняттю спазмів і м'язової релаксації, стимулюючи фізіологічні процеси організму.

 

АРОМАТЕРАПІЯ Система ароматерапії складається з ємності для ефірних масел. Цей метод традиційно використовується при проведенні Спа-Процедур, створюючи настрій і підвищуючи ефективність процедур. Ефірні масла поліпшують фізіологічні процеси в організмі.

 

ХРОМОТЕРАПІЯ Хромотерапія має вікові традиції застосування з метою оздоровлення. У цей час визначені механізми впливу монохромного кольору на основні життєві параметри організму - тиск, пульс, подих. Так червоні, жовтогарячий, жовті тони - підвищують ці показники. Зелений, фіолетові й сині тони - знижують.

 

Використовуючи терапевтичні ефекти від впливу монохромного кольору, лікар має можливість створювати індивідуальні програми терапії. Сучасні технології дозволили створити джерело монохромного світла з різноманітною палітрою квітів різної насиченості. Відбиваючись від димчастої поверхні купола, монохромне світло занурить Вас у стан гармонії й балансу.

 

Кожна з убудованих програм Спа-Капсули має спеціальний режим хромотерапії. Змішання й розподіл кольорів видимого спектру створює неповторний і візуальний ефект, занурюючи Вас у стан релаксації, або збуджуючи й тонізуючи. Таблиця найбільш пізнаваних ефектів від хромотерапії:

 

Колір Характеристика Оздоровчий ефект при:

 

Червоний Стимуляція, тонізація, мобілізація Анемії, хронічні утоми

 

Жовтогарячий Гарне самопочуття, бажання творчості Астмі, м'язових болях, зниженому імунітеті

 

Жовтий Очищення, інтелектуальний ріст, моторні реакції Порушенні травлення, депресії, порушенні моторних реакцій Зелений Балансування, енергізація. безпека Підвищеному артеріальному тиску, стомленні очей

 

Голубой Спокій, відновлення Безсонню, знижених реакціях, м'язовій напрузі Фіолетовий Самозанурення, духовність, очищення Підвищеному апетиті, кольках, кашлі

 

УБУДОВАНЕ СТЕРЕО Як часом приємно полежати під приємну розслаблюючу мелодію, таку можливість надасть Вам Спа-Капсула BEAUTY MINI, у якій є убудована стереосистема.

 

Під шум морського бризу можна згадати незабутню відпустку на море, під трелі птахів представити, що опинився в райському саду або прогулянку по незвіданій стежці в лісі. І самі не помітите, як занурити в легку дрімоту й Ви відчуєте спокій і розслабленість.

 

Ефективність музики вивчалася й тестувалась психологами. Даний вид терапії був відомий давно. У книгах про традиційну китайську медицину, теарпія звуком є додатковою терапією. А греки вважали, що різні звуки й тональності є причиною різних емоцій.

 

Класичні процедури СПА догляду можуть включати:

 

1. эксфолицію - крем/гель/сіль;

 

2. обгортання;

 

3. маски - водорості/морський іл/глина/гель;

 

4. нанесення - лікувальні препарати/детоксиканти/мінерали/ефірні масла;

 

5. інгаляції - ефірні масла/кисень, догляд за шкірою Терапевтичні ефекти Спа-Капсули:

 

- Лікування психосоматичних захворювань

 

- Релаксація

 

- Зняття стресу

 

- Стимуляція імунітету

 

- Виведення токсинів (детоксикация)

 

- Активація процесів метаболізму

 

- Поліпшення мікроциркуляції

 

- Лімфодренаж

 

- Профілактика целюлиту

 

- Структурування фігури

 

- Стимуляція потовиділення

 

- Ремінарилізація

 

- Зняття м'язової утоми

 

- Очищення (омолоджування) шкіри

 

- Спалювання калорій

 

- Регулювання ваги

 

 

 

 

 

 
   
 
  Links: med.ultramed.kiev.ua | ultramed.kiev.ua | ultramed.com.ua | ukrmedsys.infomir.kiev.ua | mstol.com.ua | mkreslo.com.ua
Copyright © 2007
design by netto.com.ua
bigmir)net TOP 100 META-Ukraine Rated by MyTOP Рейтинг@Mail.ru