Про компанію Продукція Дошка оголошень
 

Про компанію
     
Прайс-лист
Публікації
Реєстрація ВМП
Партнери
Контакти
Вакансії
Події
   
   
 
Продукція
     
Лабораторія
Фізіотерапія
Нейрохірургія
Кардіологія
Неонатологiя
Рентгентехніка
Рентгензахист
Ендоскопія
Ультразвукове устаткування
Високочастотна хірургія
Фетальнi монітори і доплери
Шприцеві насоси
Відсмоктувачі хірургічні
Офтальмологія
Мікроскопи
Ваги медичні
Медичні меблі
Оздоровчо-реабілітаційні
установки
Різне
   
   
Апарат МЕМ
   Добавлено: 19 мая 2009  
 
Урогінікологічний стимулятор МЕМ

Апарат МЕМ призначений для лікування запальних захворювань урогенітального тракту жінок і в першу чергу відновлення об'єму м'язової маси, тонусу м'язів, активності нервово-м'язової системи, викликаних тривалою гіподинамією і гіпотрофією мыщц статевої системи жінок. Проблема венозного застою жінок служить причиною виникнення багатьох захворювань. Однією з причин венозного застою є незадоволення при статевих актах, що може стати причиною виникнення мастопатии, міоми матки, злоякісних пухлин: матки, яєчників і молочної залози.

Одній з найістотніших фізіологічних причин дисгармонії статевих стосунки є ослабіння мязів вагины, які беруть участь в стимуляції G-точки, що відповідає за оргазм, тому ефективність лікування в першу чергу залежить від тренування копчикової для лона мыщцы. Профілактика і ліквідації венозного застою дією електростимуляції дозволяє відновити сексуальну чутливість і збільшити вірогідність статевого задоволення,

Електростимуляція покращує кровообіг статевого органу і підвищує його чутливість. Тренування м'язів малого тазу запобігає захворюванням, з якими стикається кожна третя жінка у віці більше 40 років: мимовільне сечовипускання при кашлі, випадання матки і прямої кишки. Ефективність методу залежить від вибору оптимальних параметрів імпульсів струму: форми, тривалості, періодичності повторення, які не викликають побічних ефектів і неприємних відчуттів пацієнток.

У апараті МЕМ є два режими електростимуляції, що дозволяють локально впливати на орган (вагинально) і послідовно на його проекції (клитер, сечовід, стінки піхви, шийку матки).

Окрім електростимуляції в апараті МЕМ передбачені наступні режими : фотостимуляція, фотостимуляція спільно з електростимуляцією, пневмомасаж з електростимуляцією.

Технические параметри апарату МЕМ
 
Тиск, кПа
4-40
Період повторення імпульсів пневмостимуляції,с
0,8
Кількість режимів електростимуляції
2
Частота імпульсів електростимуляції,Гц
2500
Форма імпульсів електростимуляції
Прямокутна, бипролярная
Тиск пакету імпульсів, мс
2
Период повторення пакетів імпульсів, с
0,05; 0,2; 0,8
Тривалість циклічної дії, з :
- режим електростимуляції 1;
- режим електростимуляції 2;

1 - 60
2 - 4
Величина струму (на навантаженні 200 Ом), мА
2 - 200
Мак. довжина хвилі фотостимуляції, мкм
0,62
Потужність випромінювання фотостимуляції, мВт
5
Масса, кГ
3,5
Електроживлення, У, Гц, ВА
220; 50; 40
Розміри, мм
300х130х240

Примітка: У апараті МЕМ передбачено підключення імпульсних і безперервних лазерів червоного і інфрачервоного діапазону довжин хвиль (дивися технічні дані апарату СТРЕЖНЬ-ЛУ)

Ціна: 3000 у.о.

 
   
 
  Links: med.ultramed.kiev.ua | ultramed.kiev.ua | ultramed.com.ua | ukrmedsys.infomir.kiev.ua | mstol.com.ua | mkreslo.com.ua
Copyright © 2007
design by netto.com.ua
bigmir)net TOP 100 META-Ukraine Rated by MyTOP Рейтинг@Mail.ru